Most itt vagy:

Kezdőlap / Szállás / Bodrog-parti vendégház

Bodrog-parti vendégház

Cím

3943 Bodrogolaszi Fő utca 14.

Telefonszám

+36 30 938 5243

Hardon Andrásné Edit

Szállás típusa

vendégház

Férőhely

20 fő

Wellness szolgáltatások

kültéri jakuzzi

kültéri finn szauna

Udvar felszereltsége

szalonnasütő, bográcsozó

bogrács

bográcsállvány

szalonna nyárs

tűzifa

faszenes grill

tárcsa

kerti hintaágy

napozóágy

filagória

Játékos kikcspaolódási lehetőségek

pingpong asztal

foci

lengőteke

kártya

társasjátékok

Gyerekbarát szolgáltatások

kiságy

etetőszék

fürdetőkád

Klimatizált

csak bizonyos szobák

Wifi, tv

igen

Parkolás

utcán és az udvarban

Nyitva tartás

egész évben

Bemutatkozás

A festői Tokaj-Hegyalja északi részén, Sárospataktól mindössze 2 km-re, a szőlőkkel borított hegyoldal és a kanyargó Bodrog folyó között található Bodrogolaszi. A település nevét a 13. században letelepedett vincellérektől kapta. Fő látnivalója a Bodrog-folyó fölötti magaslaton álló 12. századi román stílusú római katolikus templom.

Vendégházunk varázslatos környezetben, mindössze száz méterre a Bodrog folyótól várja vendégeit egész évben. 1995-ben vásároltam az ingatlant azzal a céllal, hogy turizmussal és vendéglátással foglalkozzak. Az első rész átalakítása 2000-ben történt meg, ahol két hálószobát alakítottunk ki, szobákból nyíló fürdőszobákkal, valamint konyhát és étkezőt. 2003-ban a hátsó istállót lebontva három, két fő részére alkalmas stúdió apartmant hoztunk létre, megőrizve a parasztház jellegét gerendás mennyezettel és egyedi fa bútorzattal.

A szállás 2001-ben készült el, és júliusban érkeztek az első vendégeink. Szállásadóként fontos számomra az emberek iránti gondoskodás és szeretet. Filozófiám a vendégvárásról: odaadással, becsületesen, teljes szívvel szolgálni vendégeimet.

Aki ide látogat, kényelmes, hangulatos, vidéki nyugalmat talál nálunk. Vendégeink között fiatalok, nyugdíjasok, családok, párok és baráti társaságok egyaránt megtalálhatók, akik a tágas külső udvar és belső terek, a tisztaság és a szívélyes vendégfogadás miatt szeretnek visszatérni hozzánk.