Most itt vagy:

Kezdőlap / Szállás /Bor-Bazilika Vendégház

Bor-Bazilika Vendégház

Cím

3915 Tarcal,Keresztúri utca 73.

Telefonszám

+36 20 357 9003

Bársony Ádám

Email

info@borbazilikavendeghazak.hu

Szállás típusa

Vendégház

Férőhely

16 fő

Szezonális nyitvatartás

Március-November

Ellátás

reggeli 10 fő felett!!!

Parkolás

az utcán

Klima

a szobákban

Bemutatkozás

Pihentető kikapcsolódás Tarcali szívében!

Szálláshelyünk, a Bor-Bazilika Vendégház, a nyugodt pihenés tökéletes helyszíne, ahol a csend és a természet közelsége vár rád. Vendégházunk márciustól novemberig várja a pihenni vágyókat, és a modern kényelmet a hagyományos vendégszeretettel ötvözi.

Nyolc kényelmes szobánk összesen 16 fő részére biztosít szállást. Minden szobánk légkondicionált, így biztosítva a kellemes hőmérsékletet a legforróbb nyári napokon is. Bár televízió nincs a szobákban, ingyenes wifi szolgáltatásunkkal folyamatosan kapcsolatban maradhatsz a külvilággal.

Ha barátokkal vagy családdal érkezel, és létszámotok meghaladja a 10 főt, ízletes reggelivel kényeztetünk titeket, hogy jól induljon a nap.

Vendégeink részére ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk az utcán, így autóddal is könnyedén megközelítheted vendégházunkat.

Fedett udvari terünk kiülőkkel ideális helyszínt biztosít a közös étkezésekhez és esti beszélgetésekhez. Tökéletes választás, ha több vendégcsoport szeretne egyszerre pihenni, hiszen vendégházunkban többen is élvezhetik a nyugalmat és a kikapcsolódást.

Gyere és tölts el pár felejthetetlen napot a Bor-Bazilika Vendégházban, ahol a természet közelsége és a vidéki báj garantáltan elvarázsol majd!