Dr Semjéni Mariann

Telefonszám

+36 70 342 1033    Dr Semjéni Mariann

Email

dr.semjeni.mariann@gmail.com

Egészségtáborok

Mit szólnál ahhoz, ha nyugodt, csendes, meseszép környezetben 3- vagy 4 napos táborokban megtudnál magadról, a tested működéséről, és a nőiességedről annyi mindent, hogy helyrehozzuk együtt a hormonális problémáidat, és készen állj a babavállalásra is?

Az Zempléni tájegység varázslatos szépségében, a természet szívében, olyan női táborokat szervezek, amelyeket pontosan azoknak a nőknek szántam, akik a teherbeesés nehézségeivel küzdenek, és életükben kiemelkedő fontosságú a hormonális egyensúly helyreállítása.

A Zemplén lenyűgöző vidéke és békés környezete ideális helyszín a felfedezésre és a gyógyulásra!

Aktuális táborainkról érdeklődj mailben: dr.semjeni.mariann@gmail.com


Játékos feladatokkal és komoly beszélgetésekkel segítelek:

-Feltárjuk együtt, hogy milyen személyiségjegyeid vannak amelyek támogatnak, és amelyek esetleg gátolnak az egészséges életmódod kialakításában? 

-Megértheted hogyan működik a hormonrendszered, megértheted, hogy a nálad esetleg már diagnosztizált betegség miért alakult ki, akár a PCOS, endometriózis, pajzsmirigy alulműködés, vagy épp a Hashimoto. 

-Átbeszéljük, hogy milyen hatások érnek, amelyek igenis komoly hatással vannak a hormonjaidra, és eddig esetleg nem gondoltál rá. 

-Mindent elmondok az étkezésről sportról hogy megtudd, hogyan étkezz és sportolj, hogy energikusan, kiegyensúlyozottan élhess, összességében jól legyél kiemelt figyelmet fogunk fordítani az étrend mellett az étrendkiegészítőkre, gyógynövényekre, amelyek segíthetnek az egészséged visszanyerésében és a gyermekvállalásban esténként pedig a pihenésé és a wellnessé a főszerep, hiszen nagyon fontos, hogy ellazulj, és élvezd azt, hogy megajándékozod magad egy ilyen csodás hétvégével. 

-Ha elindulnál a magabiztos tudás és nyugodt, hormonokban kiegyensúlyozott babatervezés útján gyere velem tovább!

Női rekreációs egészségtáborok

Hormonális kihívásokra

Változó kor megoldásaira

Babaváró Hormonális rendrakás

Időintervallum

3-4 nap

Létszám

6 - 14 fő

Programok

Interaktív előadások 

Túrák 

Gasztro programok 

Wellness

A természet nyugalmat és erőt ad, hiszek abban, hogy a természet ajándékai segítenek neked az utadon. Éppen ezért szervezem a női táborokat, hogy lehetőséget teremtsek a természet szépségének, a pihenésnek és a tudásnak ötvözésére, ami nélkülözhetetlen a hormonális egyensúly helyreállításához. 

Ezek a táborok nem csupán tréningek; egy olyan közösség részévé tesznek, ahol értékes, gyakorlati tippeket kaphatsz a helyes táplálkozásról, receptekről ételkészítési praktikákról, lelki életed helyes gondozásáról, életvitelbeli tanácsokról.

Megoszthatjátok a tapasztalatokat és támogatást nyújthattok egymásnak. Itt mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a hormonális egyensúly visszaállításához, és azok a gyakorlati tanácsok, amelyek valóban jobb egészségügyi állapotba emelnek.