Most itt vagy:

Kezdőlap / Szállás / Mókus-tanya Vendégház

Mókus-tanya Vendégház

Cím

3992, Vágáshuta, Rózsa u. 60.

Telefonszám

+36 30 449 5243
Barta Adrien

Szállás típusa

vendégház

Férőhely

8 fő

Parkolás

utcán és az udvarban

Nyitva tartás

egész évben

Udvar felszereltsége

szalonnasütő, bográcsozó

bogrács

bográcsállvány

szalonna nyárs

filagória

kemence

Játékos kikapcsolódási lehetőségek

társasjátékok

kártya játékok

könyvek

Bemutatkozás

Vágáshuta, ez a kis hegyi település a zempléni erdők között megbújva, csendes, egészséges levegőjű környezetben fekszik. Eme kis hegyi faluban minden vágyunk olyan hely létrehozása, ahol a vendég feltöltődhet, egy kicsit kiszabadulhat a rohanó világból és visszatérhet a természethez. Városi emberként mi is ezért jöttünk ide sok évvel ezelőtt. Mókus-tanyát azért hoztuk létre, mert szeretnénk megosztani másokkal is azt a csodát, amit mi nap mint nap megtapasztalhatunk.

Az erdő az, ami minden évszakban más és minden évszakban csodálatos. Az őszi erdő a meleg színeivel, szarvasbőgéssel, őszi vargányával csalogatja vendégeket. A duruzsoló kemence mellett, finom ételek fogyasztása közben élvezhetjük a csodálatos zempléni tájat. Vendégházunkban két apartman található. Az egyikben 3 férőhelyes szoba fürdőszobával, a másikban pedig két szoba 4+2 fő részére fürdőszobával és egy teakonyhával várja a pihenni vágyókat. Külön bejárattal egy teljesen felszerelt konyha is a vendégeink rendelkezésére áll, illetve egy étkezővel és egy napsütötte, kemencés terasz is.

A füves udvaron bográcsozási, szalonna sütési, tárcsázási lehetőség. 2020 májusától minden helyiségünket ózongenerátorral fertőtlenítjük, hogy minél inkább meg tudjuk óvni vendégeink egészségét. Igény esetén reggelit és a vacsorát biztosítunk, ami kizárólag helyi, illetve saját készítésű alapanyagokból és kistermelőktől vásárolt termékekből áll. Szeretnénk visszahozni a hagyományos, egészséges, természetes ízeket, ami más lassan kiveszni látszik a mai világunkból. Éljük együtt a természettel és a 21. század kényelmével Mókus-tanyán.