JóBringa e-bike kölcsönző

Sport, mozgás

Ha szeretsz túrázni és két keréken haladni, hosszabb útra indulni, erdei kalandokban részt venni, akkor a JóBringa elektromos kerékpárjai neked valók!

A JóBringa kínálata

- csúcskategóriás bérelhető elektromos kerékpárok
- kiegészítő kerékpár felszerelések

Nyitva tartás:
minden nap 10-18 között, ill. ettől eltérő időben előzetes egyeztetés alapján (korábbi elvitel és későbbi visszahozatal is lehetséges)

Fizetési lehetőségek:
- bankkártya
- SZÉP kártya
- utalás
- készpénzes fizetésre nincs lehetőség

Kölcsönző címe

Pálháza, Dózsa György út 140. 

Telefonszám

+36 20 561 2365
+36 20 561 2369

Email

kolcsonzes@jobringa.hu

CUBE TOURING HYBRID
CUBE TOURING HYBRID

CUBE TOURING HYBRID - Aszfaltos kerékpárutakra, murvakővel stabilizált, kavicsos utakra ajánlott.
Az alap tartozék része a világítás.
Lakat, sisak és gyerekülés külön díj ellenében bérelhető.

CUBE STEREO HYBRID
CUBE STEREO HYBRID

CUBE STEREO HYBRID - Ha szeretnél vastagabb kerekű bringát, vagy az út nagyobb része terepen megy, esetleg elvinnéd hegyi utakra, akkor ezt a bringát válaszd.
Az alap tartozéknak nem része a világítás.
Lakat és sisak külön díj ellenében bérelhető. 

Mi is az az e-bike?
Egy teljesen új, fantasztikus bringás élmény! Az e-bike egy olyan kerékpár - más néven hybrid, pedelec, elektromos kerékpár - amely elektromos motorral rendelkezik, ami egyfajta kiegészítő hajtást ad, ezzel csökkenti a pedálozáshoz kifejtendő erőt. A lehető legkorszerűbb mérő és vezérlőrendszer biztosítja az ember-gép harmonikus együttműködését. A természetben tekerve sokkal kisebb erőfeszítéssel átjutsz minden domborzati akadályon, nem lesz akadály a szembeszél. Ráadásul sokkal messzebbre jutsz ugyanannyi energiával. A városban gyorsabban, kényelmesebben és izzadság mentesen tudsz vele közlekedni, mint bármilyen más kerékpárral.

Kik használhatják?
Bárki használhatja, aki hagyományos kerékpárral biztonságosan tud közlekedni, de 14 éves kor alatt kizárólag szülői felügyelettel, ill. 10 éves kor alatt nem ajánlott.

Hogyan kell használni?
Ugyanúgy, mint egy hagyományos kerékpárt. Semmi különbség nincsen. 25 km/órás sebességig a motor rásegítésével tudunk közlekedni, e felett saját erőből bármilyen gyorsan lehet tekerni.

Hol lehet használni? Milyen terepen mehetek vele?
A Touring-okat túrázáshoz ajánljuk, aszfalt utakra, a MTB és összteleszkópos modelleket inkább hegyen, hegyi utakon nyújtják a legjobb élményt, de bármilyen talajon használhatók. Bárhol, ahol egyébként hagyományos kerékpárral is közlekednél.

Túra bicikli vagy mountain bike?
Aszfaltra elsősorban túra kerékpárt ajánlunk, amennyiben murván vagy földúton is szeretnél kerékpározni, akkor MTB-t vagy össztelóst válassz.

Elvihetem-e messzebbre kocsival?
Igen. A kölcsönzőben lehetőség van többféle kerékpászállító bérlésére, amellyel szállíthatod is a bérelt kerékpárt.

Gyerekeket tudok vele vinni?
Igen. A kölcsönzőben gyerekülést is bérelhetsz, amellyel biztonságosan tudod szállítani a gyermeked.

Mennyi a maximális súlyhatár?
A súlyhatár 150 kg, amiben benne van a kerékpár, a kerékpáros és a csomagok súlya is.

Meddig tudok vele tekerni mielőtt lemerül?
Ezt több tényező együttesen határozza meg, például a saját súlyod, a kerékpár súlya, az időjárás (szél, hőmérséklet), a guminyomás, a terep adottságai, és főleg az, hogy milyen módban és mennyit használod a kerékpárt. De általánosságban elmondható, hogy a kerékpárok hatótávja 120-150 km egy töltéssel, a kerékpárokhoz minden esetben jár töltő is. Az alábbi linkre kattintva ki tudod számolni, hogy meddig tudsz tekerni mielőtt lemerül: https://www.bosch-ebike.com/en/service/range-assistant/

Ha elromlik a motor, akkor is tudok tovább haladni?
Igen. A motor esetleges meghibásodása esetén a hajtás, a váltók, a fékek mind rendesen fognak működni, így az e-bike tovább használható hagyományos kerékpárként.

Lehet vizes az e-bike?
Igen, egy kis eső vagy víz nem árt meg neki, viszont a nagynyomású mosóval való tisztítása nem ajánlott, a motor és akkumulátor környékén TILOS.


A kerékpárkölcsönző sporteszközeinek beszerzését az Interreg Szlovákia-Magyarország Európai Uniós támogatás finanszírozta az Innocult nevű projekt keretében.