Keresztúri Esték

Merry Go Round Duo - 2020.07.11

Dátum

2020.07.11. 19:00

Cím

Henye Borbár és Rendezvényközpont

3916 Bodrogkeresztúr, Henye dűlő

Helyfoglalás szükséges

info@kereszturiestek.hu

Belépőjegy

1000 Ft

Nyári este élő zenével Bodrogkeresztúron!

Merry Go Round duo

2011-ben alakult duónk története budapesti klubokban indult, ahonnan hamar továbbröppentünk Ciprusra, ahol hotelekben és bárokban játszhattunk fél évig minden nap... Innen Bahreinbe sodort minket a sors, ahol egy luxushotel állandó fellépői lehettünk 7 hónapig. Ezután indult luxushajós karrierünk, ami még nagyobb kalandnak bizonyult, mint az ezelőtti időszak. Számos szerződés és világjárás után 2016. végén végleg hazaköltöztünk, ahol rendezvényeken, esküvőkön, éttermekben, hotelekben, bárokban igyekszünk kamatoztatni zenei tapasztalatainkat.
Célunk, hogy mindig alkalomhoz illő zenét tudjunk játszani, ezért bővítjük folyamatosan a közel 250 számos repertoárunkat. Főbb profilunk az igényes lounge zene összekomponálása híres, örökzöld vagy éppen mai slágerekkel, de hangos britt jellegű, pub zenét is szívesen játszunk, ha úgy hozza a hangulat. Feldolgozásaink között Gershwintől kezdve Michael Jacksonon át, Bruno Marsig találhatóak dalok.
És ki az a Méri?
Nem ismerjük, csak annyit tudunk, hogy volt egy báránykája... a nevünkben azonban a "merry" szó szerepel, ami a "vidám" szó angol megfelelője. A merry go round szó szerinti fordítása: vidámság megy körbe. Egyébként meg az autentikus körhintákat hívják merry go roundnak. Reméljük ezt az érzést, hangulatot tudjuk továbbítani koncertjeinken.


A Keresztúri Esték főtámogatója a Szerencsejáték Zrt.