Lábasház (SunRive)

Zenés, bulizós hétvégi programok Sárospatakon

Péntekenként modern tánczenével és napjaink zenéivel, szombaton pedig a 80-as, 90-es évek slágereivel vár a Lábasház Sárospatakon a Bodrog-híd déli hídfőjénél.
Az aktuális programokról érdeklődj a Lábasház facebook oldalán.

Megközelítése

A Lábasház a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sárospatak Bodrog-híd déli hídfőjénél található. Megközelíthető az Árpád út felől, ahol rögtön egy kavicsos parkoló fogad.

Email

info@labashaz.hu

Mi is az a Lábasház?
A Lábasház a zenés, táncos, bulizós hétvégék kedvelőinek a helye, ahol péntekenként modern tánczene, valamint napjaink zenéi szólnak, szombaton pedig a 80-as, 90-es évek slágerei kapnak teret.

Igényes programok igényes környezetben
A hely parkosított, virágokkal igényesen feldíszített, az igazi folyóparti hangulatot tükrözve. A bejáratnál láthatod a csónakházat, balra a homokos részt és a kavicsos közlekedő végén a bárpultot. A Lábasház a kilencvenes évek közepétől üzemel, 2008-tól különleges rendezvények helyszínéül is szolgál.

Hírességek a Lábasház színpadán
A Lábasház színpadán mindig megfordul valamilyen híresség. Fellépőik között szerepelt már: Dj. Szatmári feat. Jucus, Náksi Stereo Palma, Dj Lauer, Tommyboy, Voksán Virág, a Flamemakers, Varga Viktor, Benk Dénes, Bellus István, Josh és Jutta, Dj Newl és még folytathatnánk.

Bár szolgáltatások
A bár kínálatában snackeket, hűtött üdítőket, alkoholos és alkoholmentes koktélokat, csapolt söröket, kávét, különféle borokat és pálinkakülönlegességeket is megtalálhatsz, ha pedig megéheznél a hétvégi bulikon, akkor hot-dogot és hamburgert is fogyaszthatsz.

Aktuális programok
Az aktuális heti programokat megtalálod a
Lábasház facebook oldalán.