Lábasház (SunRive)

Zenés, bulizós hétvégi programok Sárospatakon

Péntekenként modern tánczenével és napjaink zenéivel, havonta egy szombaton pedig a 80-as, 90-es évek slágereivel vár a Lábasház Sárospatakon a Bodrog-híd déli hídfőjénél.
Az aktuális programokról érdeklődj a Lábasház facebook oldalán.

Megközelítése

Sárospatakon a Bodrog-híd déli hídfőjénél található. Megközelíthető az Árpád út felől, ahol rögtön egy kavicsos parkoló fogad.

Email

info@labashaz.hu

Mi is az a Lábasház?
A Lábasház a zenés, táncos, bulizós hétvégék kedvelőinek a helye, ahol péntekenként modern tánczene, valamint napjaink zenéi szólnak, havonta egy szombaton pedig a 80-as, 90-es évek slágerei kapnak teret.

Igényes programok igényes környezetben
A hely parkosított, virágokkal igényesen feldíszített, az igazi folyóparti hangulatot tükrözve. A bejáratnál láthatod a csónakházat, balra a homokos részt és a kavicsos közlekedő végén a bárpultot. A Lábasház a kilencvenes évek közepétől üzemel, 2008-tól különleges rendezvények helyszínéül is szolgál.

Hírességek a Lábasház színpadán
A Lábasház színpadán mindig megfordul valamilyen híresség. Fellépőik között szerepelt már Dj. Szatmári feat. Jucus, Náksi Stereo Palma, Dj Lauer, Tommyboy, Voksán Virág, a Flamemakers, Varga Viktor, Benk Dénes, Bellus István, Josh és Jutta, Dj Newl és még folytathatnánk.

Bár szolgáltatások
A bár kínálatában snackeket, hűtött üdítőket, alkoholos és alkoholmentes koktélokat, csapolt söröket, kávét, különféle borokat és pálinkakülönlegességeket is megtalálhatsz, ha pedig megéheznél a hétvégi bulikon, akkor hot-dogot és hamburgert is fogyaszthatsz.

Aktuális programok
Az aktuális heti programokat megtalálod a Lábasház facebook oldalán.

Hétköznapi programok
Hétköznap is számos lehetőség van a kikapcsolódásra, hiszen a Lábasház minden nap délelőtt 10 órától, akár hajnalig is fogadja a vendégeket, ha éppen betérnél egy kis frissítőre a barátaiddal.
A part lehetőséget biztosít a "strandsportok" kedvelőinek is, ahol többek közt olyan sportokat lehet űzni, mint a lábtenisz, strandfoci, röplabda, vagy egyszerűen csak a csocsó. Ezeken felül a víz és a vízpart szerelmeseinek őrzött hajóparkolási lehetőség biztosított. Ezen szolgáltatások mindegyike díjmentes. A térítéses szolgáltatásaink közt megtalálható a motoros csónak bérlés, kenubérlés/szállítás, valamint túraszervezés. A díjmentes és fizetős szolgáltatásokat a hét minden napján igénybe veheted.