Széphalmi Nyelvforgató Bio Pálinka Kóstolóház

Gasztonómia / Sátoraljaújhely-Széphalom

több mint 20 féle kisüsti pálinka (40-70 fokig) vásárlása és kóstolása

A Széphalmi Nyelvforgató Bio Pálinka Kóstolóház kínálata
- Több mint 20 féle kisüsti pálinka (40-70 fokig) vásárlása állandó nyitva tartás mellett
- Több mint 20 féle kisüsti pálinka (40-70 fokig) kóstolása és vásárlása szervezett program keretein belül, különleges élményprogramként pl. csapatösszetartó tréning. születésnap, legény- és leánybúcsú alkalmával, a kóstolóprogramokon belül kóstolótálak, frissen buciban sült tarja és más gasztronómiai különlegességek kínálása

A Széphalmi Nyelvforgató Pálinkák valódi magyar kisüsti eljárással készült pálinkák, melyek bio ültetvényünk és a környék kisebb gyümölcsöseinek terméséből készülnek azzal a nem titkolt céllal, hogy aki fogyasztja, megismerje az itteni gyümölcsök illatát, utánozhatatlan tüzét és ízeit. Így részese lehet annak a varázslatnak, ahogyan a múlandó gyümölcs lelke halhatatlanná lesz a pálinkában.

A bio növénytermesztés mellett a termékek előállításánál is törekszünk a természetes anyagok és kiegészítők használatára, így például a tartósítást tisztán hőkezeléses eljárással végezzük. A termékek nagyobb hányada tanúsítottan bio termék. A körtén, meggyen, szilván és birsalmán kívül a többi gyümölcsünket is bio technológiával termesztjük, csak a kis volumen miatt nincsenek ezek tanúsítva.

Hitünk szerint cselekszünk, melynek egy nagyon pozitív és megerősítő visszaigazolása, hogy termékeinket az Aggteleki Nemzeti Park érdemesnek találta a 'Nemzeti Parki Termék' kitüntető védjegy használatára.

Kóstolóházunkban különleges programmá formáltuk a pálinka kóstoltatást, mely remek hangulattal, ízléses környezettel, finom kísérő ételekkel együtt formál együtt egy igénytől függően akár több órás közösségi élményt, de állandó nyitva tartásunknak köszönhetően betérő vendégeink előzetes időpont egyeztetés nélkül is vásárolhatnak.

Cím

3988 Sátoraljaújhely-Széphalom Kazinczy utca 199.

Nyitva tartás

H: zárva
K-Szo: 8:30-16:30
V: zárva

Telefonszám

nyitva tartási időben

+36 47 951 420

+36 70 422 8609

nyitva tartási időn túl

+36 70 398 2713

+36 70 408 5654

Email

szephalmi@apalinka.hu