Szerencsi Természetgyógyász

Cím

Szerencs, Tatay Zoltán u. 19, 3900

Telefonszám

+36 70 208 4441
Kazai Kinga

Email

lelekzenszalon@gmail.com

Gyógymódok

  • Masszázs
  • Fülakupunktúrás addiktológia
  • Kinesiology Tape
  • És sok más!

Helyszín

  • Szerencs, Tatay Zoltán u. 19, 3900 

Bemutatkozás

Engedje meg, hogy bemutatkozzam: Kazai Kinga vagyok, természetgyógyász, masszőr, spa testkezelő, kinesio tape és stresszkezelő terapeuta. Már fiatal koromban érdeklődéssel fordultam az alternatív gyógyászat felé, és az idő múlásával ez az érdeklődés még inkább mélyült bennem. Az elkötelezettségem a tanulás és a tapasztalatszerzés iránt olyan messzire vezetett, hogy szakmai tudást szerezhettem hazánk legjobb szakembereitől.

A fülakupunktúra különösen közel áll a szívemhez, de kineziológia és reflexológia terén is jártasságot szereztem. Vendégeimre holisztikus megközelítéssel tekintek, és fő hangsúlyt fektetek a test-szellem-lélek harmóniájának egyensúlyára. Amikor vendégeim kibillennek az egyensúlyból, együtt kutatjuk fel az okokat, majd közösen törekszünk a helyreállításra.

Nálam természetes módszerek, alternatív terápiák, masszázsok és tanácsadás várja az érdeklődőket. Célunk mindig az, hogy irányt mutassunk, és segítsünk felébreszteni a szervezetünkben rejlő csodálatos öngyógyító mechanizmusokat.